Ποιος έρχεται επικεφαλής στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 07:58 Ποιος έρχεται επικεφαλής στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας;

Ποιος θα πάρει τη θέση του Αντιστράτηγου Σπύρου Σκλάβου, που μετά την προαγωγή του, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος.

Όπως είναι γνωστό η θέση του ΓΕΠΑΔ Στερεάς μετά την αναβάθμιση του Αντιστράτηγου Σπύρου Σκλάβου, παραμένει κενή, αφού κανείς από τους Υποστρατήγους της ΕΛ.ΑΣ. δεν τοποθετήθηκε σε αυτή.

Έτσι λοιπόν επικεφαλης στη Στερεά θα ειναι Ταξίαρχος και αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport επικρατέστερος για τη θέση του ΓΕΠΑΔ Στερεάς φέρεται να είναι ο Ταξίαρχος Δημήτρης Δάβαλος, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής.

Ο Δημήτρης Δάβαλος μάλιστα για όσους δεν γνωρίζουν είναι από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμενα από το Περιβόλι Δομοκού. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Στέλιο Σύρο στην Αντιτρομοκρατική, επίσης από το Δομοκό, ενώ έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης ένα ακόμη όνομα που "παίζει" για τη θέση του ΓΕΠΑΔ Στερεάς είναι αυτό του Ταξίαρχου Λουκά Θάνου, ο οποίος προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια τις υπηρεσίες του, ως Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου με έδρα την Κω.

Ο Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος έχει καταγωγή από τη Σουβάλα (Πολύδροσο Παρνασσού) και οι πληροφορίες λένε ότι θα ήθελε να υπηρετήσει στον τόπο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση