Διπλή βράβευση για το Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 15:39 Διπλή βράβευση για το Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα

Για τον συντονισμό στην επιχείρηση διάσωσης των πολιτών στις πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας…

Βράβευση και απονομή επαίνου στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Σωτήριο Δανίκα από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη στην εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Υπουργείουπου έγινε στις 19-01-2023, καθώς και από την Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος την 25-01-2023 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Λιμενάρχης τιμήθηκε για τον άψογο συντονισμό, το επαγγελματισμό, το θάρρος, την αλληλεγγύη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε κατά την επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού από θαλάσσης πολιτών που κινδύνευαν κατά τις πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 στη Βόρεια Εύβοια.

Ο Λιμενάρχης στην ομιλία του αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην αμέριστη συνδρομή των πλοιοκτητών Ε/Γ-Ο/Γ και Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, των πλοιάρχων και πληρωμάτων καθώς και των ιδιοκτητών - κυβερνητών επαγγελματικών αλιευτικών και ερασιτεχνικών σκαφών.

Τόνισε επίσης, ότι οι βραβεύσεις και οι έπαινοι ανήκουν σε όλα τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος που Υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Αιδηψού και στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών και στο Λιμενικό Σταθμό Λίμνης Ευβοίας που υπάγονται σε αυτό, καθώς και σε όλα τα στελέχη της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και των όμορων Λιμενικών Αρχών που συνέδραμαν και ενίσχυσαν τη δύσκολη αυτή αποστολή.

Κλείνοντας συγκινημένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους  καθόσον η αναγνώριση και επιβράβευση του έργου του από την οικογένεια των ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών Λ.Σ. αποτελεί για όλους ύψιστη τιμή, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό τιμώντας το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή το οποίο υπηρετεί 35 έτη με πίστη και αφοσίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση