Σήμερα και αύριο διακοπές ρεύματος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 10:27 Σήμερα και αύριο διακοπές ρεύματος στη Λαμία

Αναλυτικά ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα και οι ώρες διακοπής…​

Εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο γραμμών Μέσης Τάσης θα φέρει υποχρεωτικές διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά:

Σήμερα, Δευτέρα 30-1-2023, από ώρα 08:00’ έως 14:00’ στο Δ.Δ. Βασιλικών. Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος στις 11:00’ και στις 15:00 στο νότιο τμήμα tου ΔΔ Ν. Άμπλιανης (ΤΕΙ Λαμίας, Αστυνομία) και στα ΔΔ Παυλιανής, Οίτης, Μοσχοχωρίου, Aνω Βαρδατών, Ηράκλειας, Ελευθεροχωρίου, Σκαμνού, Δαμάστας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την Τρίτη 31-1-2023, από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στο Δ.Δ. Δίβρης, Ι.Μ. Αγ. Άννης, Ι.Μ. Μαρίας Μαγδαληνής και τμήμα δικτύου από Υ/Σ Λαμίας με κατεύθυνση προς Δομοκό.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση