Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω αγροτών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 10:49 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω αγροτών

Με απόφαση του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Αθ. Ράικου γνωστοποιήθηκε η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του Ε65 λόγω της κινητοποίησης που έχουν ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο σημείο οι αγρότες περί τις 12 μ.μ..

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Σήμερα Δευτέρα (30/01/2023), από ώρα 09:30 και για όσο χρονικό διάστημα  απαιτηθεί, την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65 για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών  κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και  στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και  ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον  Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου)  προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).

Οι Δ.Α. Φθιώτιδας και Τρικάλων παρακαλούνται για την έκδοση τ υ χ ό ν  απαιτούμενων Αποφάσεων απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης  τους, καθώς και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων στα σημεία εκτροπής της  κυκλοφορίας.

Το Τ.Τ. Αυτοκινητόδρομων Καρδίτσας παρακαλείται για τη λήψη επιβαλλόμενων  μέτρων αρμοδιότητάς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση