Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 11:39 Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης

Απατεώνες του διαδικτύου τον παρουσίαζαν ως καρδιολόγο και πουλούσαν θεραπείες!

Κανέναν φραγμό δεν έχουν οι απατεώνες που πουλάνε ελπίδες σε άρρωστους ανθρώπους, τάζοντας τους θεραπείες. Μάλιστα στην απάτη τους εμπλέκουν και γνωστούς ανθρώπους ώστε η κομπίνα του σαν γίνει πιστευτή, αδιαφορώντας για το κακό που μπορεί να προκαλέσουν.

Τελευταία περίπτωση η χρησιμοποίηση του ονόματος του γνωστού Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, τον οποίο για τις ανάγκες της κομπίνας τους τον παρουσίασαν ως καρδιολόγο πουλώντας σκευάσματα για καθαρισμό αγγείων!

Έκπληκτος ο γνωστός καθηγητής που θα τον θυμάστε και από τις έρευνες που έκανε για την covid-19 σε Μαλεσίνα και Δομοκό, έσπευσε να ενημερώσει διαδικτυακά επίσης για την απάτη και να την καταγγείλει στην αστυνομία, με την ελπίδα οι αρχές να δράσουν το ίδιο γρήγορα πριν την πληρώσει με τη ζωή του κάποιος ανυποψίαστος πολίτης!

Η ανάρτηση του κ. Γουργουλιάνη με την οποία αποκάλυψε την απάτη:

«Ενα ακόμα πάθημα απο την πανδημία, ελπίζω το τελευταίο! Μια αδίστακτη ηλεκτρονική απάτη σε κάνει καρδιολόγο, για να πουλήσει στους καλοπροαίρετου, διαδικτυακά «καθαριστικά φάρμακα αγγείων»!! Για την αντιμετώπισή της, αμέσως μόλις με ενημέρωσαν φίλοι, χρειάστηκαν αρκετά τηλεφωνήματα στις αρμόδιες αρχές, δυο επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα και τελικά υποβολή μήνυσης στο τμήμα ασφαλείας. Αισθάνομαι ότι οι διαδικτυακοί απατεώνες μπορεί να  τρέχουν γρηγορότερα από τις επίσημες αρχές!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση