«Βουτιά θανάτου» για γυναίκα από μπαλκόνι στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 09:23 «Βουτιά θανάτου» για γυναίκα από μπαλκόνι στη Λάρισα

Τραγωδία καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην πόλη της Λάρισας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, σοκαρισμένοι είναι από το πρωί της Τρίτης οι υπάλληλοι του δήμου Τεμπών στο άκουσμα της είδησης ότι μια 40χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε, από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, πέφτοντας από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου του διαμερίσματός της στη Λάρισα.

Η γυναίκα δούλευε εδώ και αρκετά χρόνια στο δήμο, και πρόσφατα είχε γεννήσει ένα μωράκι. Κανείς δεν περίμενε την σημερινή τραγική κατάληξη με τη γυναίκα να φεύγει με αυτό τον τρόπο από τη ζωή.

Θυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 4 το πρωί της Τρίτης, ενώ σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Πλέον έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση