Βοιωτία: Νεαρός Αλβανός ο δράστης ληστειών με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 21:00 Βοιωτία: Νεαρός Αλβανός ο δράστης ληστειών με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ

Εντοπίστηκε γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και συνελήφθη…

Το δράστη μιας ληστείας και μιας απόπειρας ληστείας που είχαν διαπραχθεί το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2022 αντίστοιχα σε μίνι μάρκετ στον Ορχομενό, συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης (31/1/23), αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού.

Πρόκειται για 28χρονο Αλβανό που διέμενε παράνομα στη χώρα μας και για αυτό συνελήφθη για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος είχε εισέλθει βραδινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου 2022, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, σε κατάστημα μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε χρηματικό ποσό από την 60χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 30-03-2022, ο συλληφθείς, έχοντας ομοίως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο ίδιο μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε χρήματα από άλλη υπάλληλο του καταστήματος, πλην όμως εκείνη αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε την ημέρα που συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη υπόδησης που φορούσε κατά την διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς σημείο σε αύλιο χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού, όπου είχε κρύψει ένα μαχαίρι και είδη ένδυσης, που ομοίως σχετίζονται με τις ανωτέρω εγκληματικές ενέργειες και τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση