Cinepolis Γαλαξίας: «Αστερίξ & Οβελίξ» και «Χτύπος Στην Καλύβα» οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 10:19 Cinepolis Γαλαξίας: «Αστερίξ & Οβελίξ» και «Χτύπος Στην Καλύβα» οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

«Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» και «Χτύπος Στην Καλύβα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας, «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» οι θεότρελοι Γαλάτες επίστρέφουν για μια νέα επική περιπέτεια με ένα all-star cast σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ!

Στην Αίθουσα 2 προβάλεται το «Χτύπος Στην Καλύβα», το νεό ψυχολογικό θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» και «Χτύπος Στην Καλύβα» ξεκινούν από την Πέμπτη (2/2).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (3/2) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα»

Περίληψη
Με ένα all-star cast και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ, οι αγαπημένοι ήρωες των Γκοσινί-Ουντερζό, επιστρέφουν για μία νέα, πρωτότυπη, επική περιπέτεια.
Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ
Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Χτύπος Στην Καλύβα»

Περίληψη
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα, οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Με περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι θα πιστέψει προτού χαθούν όλα.

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Ηθοποιοί: Ντέιβ Μπαουτίστα, Μπεν Όλντριτζ, Τζόναθαν Γκροφ, Νίκι Αμούκα- Μπερντ, Άμπι Κουίν και Ρούπερτ Γκριν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» στις 19:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο Για Την Κίνα» Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 1 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)
  • «Χτύπος Στην Καλύβα» στις 19:00 στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση