Προσάραξε στα αβαθή ρυμουλκό στο λιμάνι της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:32 Προσάραξε στα αβαθή ρυμουλκό στο λιμάνι της Στυλίδας (φωτογραφία αρχείου)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση…

Για περιστατικό προσάραξης σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Στυλίδας. του ρυμουλκού πλοίου «ΙΕΡΑΞ» με τρία (03) μέλη πληρώματος, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/2) η Λιμενική Αρχή Στυλίδας,

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχή, ενώ στο σημείο μετέβη Ε/Γ Λάντζα «ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ Ι» και το Ρ/Κ «ΜΙΧΑΛΗΣ Β» προς παροχή συνδρομής.

Στη συνέχεια, το ρυμουλκό «ΙΕΡΑΞ» αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του «ΜΙΧΑΛΗΣ Β» και με ιδία μέσα κατέπλευσε στο λιμάνι της Στυλίδας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ούτε και εισροή υδάτων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΙΕΡΑΞ», μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση