Ανοιχτή μέχρι τις 11:00 το βράδυ η εθνική οδός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 20:27 Ανοιχτή μέχρι τις 11:00 το βράδυ η εθνική οδός

Η κίνηση επιτρέπεται μόνο για τα Ι.Χ. και φυσικά οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες, μέχρι τις 11:00΄ το βράδυ.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την Τροχαία ότι άνοιξε και πάλι η εθνική οδός, από την Καλυφτάκη μέχρι και τα Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Με απόφαση επίσης της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων απελευθερώθηκαν όλα τα οχήματα τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί στην εθνική οδό κατά μήκος της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

Ισχύει το απαγορευτικό για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, η κίνηση επιτρέπεται μόνο για τα ΙΧ αυτοκίνητα που έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του από 5 Φεβρουαρίου 2023 Δελτίου Τύπου, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 23.00 της 5 Φεβρουαρίου 2023.

Από την 23.00 ώρα σήμερα 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο (2) ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση