Κλειστοί βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:14 Κλειστοί βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στη Λαμία

Εκτός από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας κλειστοί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί το επόμενο διήμερο.

Με απόφαση του Δήμου Λαμιέων κλειστοί θα παραμείνουν για τη Δευτέρα και την Τρίτη (6-7/2) όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, καθως και τα ΚΔΑΠ.

Αντίστοιχες αποφάσεις αναμένεται να υπάρξουν και στους υπόλοιπους δήμους της Φθιώτιδας για τους παιδικούς σταθμούς. 

Επίσης το ίδιο ισχύει και για τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμίεων.

Δείτε παρακάτω την απόφαση του Δήμου:

Σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας εκδόθηκε και απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων με την οποία αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας  όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών, καθώς και των ΚΔΑΠ [Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών],  αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων,  για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Η διακοπή της λειτουργίας των εν λόγω δομών , κρίθηκε επιβεβλημένη  λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση