Ανοιχτή η εθνική οδός για όλα τα οχήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 11:12 Ανοιχτή η εθνική οδός για όλα τα οχήματα

Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας…

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην κυκλοφορία, από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε άρση του απαγορευτικού κυκλοφορίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην εθνική οδό από τις 10:23’ το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου.

Η άρση του απαγορευτικού ισχύει πλέον και για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί από νωρίς το προηγούμενο 24ωρο σε διάφορα σημεία της ΠΑΘΕ.

Σημειώνεται ότι όλα τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό υποχρεούνται να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Η ανακοίνωση της Νέας Οδού:

Η Νέα Οδός,  ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επιτρέπεται η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα από του ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τα όρια του Ν. Αττικής.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, για λόγους ασφαλείας:

  • Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους.
  • Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.
  • Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.
  • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση