Στα λευκά τα χωριά της Υπάτης - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 07:48 Στα λευκά τα χωριά της Υπάτης - Δείτε εικόνες

Μάχη με το χιονιά για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι προς όλα τα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων.

Τα περισσότερα χωριά του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκονται σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές ειναι ντυμένα στα λευκά.

Τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων παρεμβαίνουν όπου υπάρχει ανάγκη, για επείγουσα μεταφορά και φυσικά να καθαρίσουν τους δρόμους, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα χωριά.

«Είμαστε εδώ από το πρωί και σε συνεννόηση με τους Προέδρους κανουμε ότι χρειάζεται για να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοιχτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Δήμου που μέσα σε αντίξοες συνθηκες δουλεύουν παραπάνω ώρες για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους για την άψογη συνεργασία. Κάνω έκκληση στους δημότες μας να μην μετακινούνται άσκοπα, διότι όσο αλατι και αν ρίξουμε και όσες φορές και αν καθαρίσουμε, τη νύχτα οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν πάγο το χιόνι και ο δρόμος σε πολλά σημεία ειναι επικίνδυνος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστούν οι δημότες μας....», ειπε στο LamiaReport ο Αντιδημαρχος Κώστας Ξεφλούδας.

Δείτε βίντεο από το δρόμο προς Καστανιά Υπάτης, όπου το χιόνι μέσα στο χωριό έχει φτάσει τους 40 πόντους.

Δείτε και φωτογραφίες από τα χιονισμένα χωριά της Υπάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση