Φθιώτιδα: Σύλληψη ερασιτέχνη αλιέα για ολοθούρια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 23:41 Φθιώτιδα: Σύλληψη ερασιτέχνη αλιέα για ολοθούρια

Στα πλαίσια τακτικής περιπολίας σήμερα (6/2) βαθμοφόροι του Λιμεναρχείου Στυλίδας,  εντόπισαν στην περιοχή  Καραβομύλου Φθιώτιδας ερασιτέχνη ενήλικο Έλληνα να διενεργεί παράνομα αλιευτική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, είχε αλιεύσει 93 ζώντα άτομα μάνα,  παντελώς απαγορευμένο για την ερασιτεχνική αλιεία ενώ τα 43 εξ αυτών ήταν υπολειπομένων διαστάσεων με την χρήση αυτοσχέδιου εργαλείου πιρούνα μη προβλεπόμενων διαστάσεων .

Τα εργαλεία κατασχέθηκαν, ενώ τα κατασχεθέντα ζώντα αλιεύματα επαναποντίστηκαν στη θάλασσα. Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση