Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας έκοψε την πίτα της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 17:06 Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας έκοψε την πίτα της

Σε μια ωραία εκδήλωση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Φθιώτιδας έκοψε την Άγια Βασιλόπιτα σήμερα Τρίτη 7/2 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ. Φθιώτιδος, ο οποίος μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Συμεών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των υπαλλήλων της Π.Ε. Φθιώτιδας, οι Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Ηλίας Κυρμανίδης και ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

 Ο κ. Σανίδας αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη για να ανταπεξέρθουν στις προκλήσεις του νέου έτους. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση