Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Λοκρών για την «Μπάρμπαρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 21:28 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Λοκρών για την «Μπάρμπαρα»

Για δύο μήνες…

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Λοκρών για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις, παγετός) που εκδηλώθηκαν από τις 05 έως και 08-02-2023 στην παραπάνω περιοχή (κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»).

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για δύο (2) μήνες ήτοι έως και 05 Απριλίου 2023. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ανάλογες αποφάσεις αναρτήθηκαν σήμερα για τους Δήμους Θηβαίων, Ερέτριας, Ιστιαίας - Αιδηψού και Χαλκιδέων (εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας που βρισκόταν ήδη από τις καταστροφές του Απριλίου του 2020).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση