Χρ. Σταϊκούρας: 20 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση του Λιμανιού της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 19:03 Χρ. Σταϊκούρας: 20 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση του Λιμανιού της Στυλίδας

Ένα μεγάλο έργο για τη Φθιώτιδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στο Δήμο Στυλίδας βρέθηκε το απόγευμα ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου ανακοίνωσε 26 έργα συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ αυτών είναι και ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της αναβάθμισης του της αναβάθμισης του Λιμένα Στυλίδας προϋπολογισμού 19,6 εκατ. ευρ.

«Ως Υπουργείο Οικονομικών, είμαστε σε επικοινωνία με τον Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, ώστε να εντάξουμε το έργο της αναβάθμισης του Λιμένα Στυλίδας,
προϋπολογισμού 19,6 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας....
»

Σε λίγο θα αναρτήσουμε όλα τα έργα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για την ανατολική Φθιώτιδα, στην σημερινή ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση