Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό στα χωράφια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 07:38 Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό στα χωράφια

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας…

Τον αναζήτησε στα χωράφια και τον βρήκε νεκρό στο κτήμα που είχε πάει να περιποιηθεί. Σοκ στην Αμφίκλεια για ιδιοκτήτη κτήματος που βρήκε τον 55χρονο Πακιστανό εργάτη που είχε πάει για εργασίες σε αυτό, να κείτεται νεκρός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μετέβη στο σημείο για να τον πάρει γύρω στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) και διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός. Στο χώρο έφτασαν αστυνομικοί από το ΑΤ Αμφίκλειας αλλά και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν  ότι έφυγε από παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια βέβαια, αναμένεται να δείξουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι επρόκειτο για έναν φιλήσυχο κι εργατικό άνθρωπο που έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια στην Αμφίκλεια, κάνοντας μεροκάματα στα χωράφια της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση