Σοκ: Ζευγάρι και ο σκύλος τους νεκροί από αναθυμιάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 12:40 Σοκ: Ζευγάρι και ο σκύλος τους νεκροί από αναθυμιάσεις

Το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό, μετά από δυο ημέρες μέσα στο σπίτι, όπου είχε εκδηλωθεί φωτιά μικρής έκτασης στην κουζίνα.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύμη Ευβοίας, όπου το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε νεκρό ένα ζευγάρι ηλικίας 56 και 53 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δικοί τους άνθρωποι ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα και πήγαν σπίτι να δουν τι συμβαίνει.

Εκεί τους εντόπισαν νεκρούς στο κρεβάτι, ενώ νεκρός ήταν και ο σ΄σκύλος της οικογένειας.

Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά μικρής έκτασης στην κουζίνα του σπιτιού και όπως όλα δείχνουν το άτυχο ζευγάρι και ο σκύλος δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν, αφού το κακό συνέβη όταν κοιμόντουσαν.

Το ανακριτικό τμήμα της ΠΥ έχει αναλάβει να διερευνήσει τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία στην Κύμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση