Αγνοείται 28χρονη από τη Φθιώτιδα που ήταν στο μοιραίο τραίνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 08:32 Αγνοείται 28χρονη από τη Φθιώτιδα που ήταν στο μοιραίο τραίνο

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 28χρονης Ελπίδας Χούπα από την Αταλάντη - Έκκληση από την οικογένεια αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών και ακόμη δε γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό θυμάτων (τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής 38 σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές 43) και αγνοουμένων.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων των ΕΜΑΚ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τη βοήθεια γερανών και συγχρόνως συνεχίζεται το μακάβριο καθήκον των οικογενειών που προσπαθούν να εντοπίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μεταξύ των αταυτοποίητων σορών.

Η Φθιώτιδα θρηνεί κι αυτή τους δικούς της ανθρώπους όπως και όλη η χώρα. Ο 35χρονος μηχανοδηγός Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι που ταξίδευε ως επιβάτης στην αμαξοστοιχία IC62, ήταν από τους πρώτους των οποίων η απώλεια επιβεβαιώθηκε.

Από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από τη Στυλίδα ήταν και ο 56χρονος ελεγκτής Γιάννης Τζουβάρας, που είχε βάρδια στο μοιραίο intercity.

Την ίδια ώρα ένα 28χρονο κορίτσι από την Αταλάντη αγνοείται. Η φίλη της με την οποία ταξιδεύαν μαζί στο μοιραίο τραίνο, νοσηλεύεται τραυματίας στη Λάρισα, όμως για την 28χρονη δεν υπάρχει ακόμη κάποιο νέο.

Πρόκειται για την Ελπίδα Χούπα από την Αταλάντη, η οικογένεια της οποίας κάνει έκκληση αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. 

(H 28χρονη αγνοούμενη Ελπίδα Χούπα)

Και οι ώρες αγωνίας συνεχίζονται με όλους να προσεύχονται για το κορίτσι και για τους υπόλοιπους βέβαια αγνοούμενους του πολύνεκρου δυστυχήματος, ανάμεσά τους δύο ακόμη μέλη του πληρώματος που έλκουν την καταγωγή τους από τη Φθιώτιδα.

Στο Σταθμό Λειανοκλαδίου περίμεναν σύμφωνα με μαρτυρίες περί τα 40 άτομα, κάποια εκ των οποίων όμως ήταν απλά συνοδοί (δεν ανέβηκαν στο τραίνο), ενώ κάποιοι φέρεται να κατέβηκαν στη Λάρισα. Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί απόλυτα η πληροφορία, οι υπόλοιποι επιβάτες που επιβιβάστηκαν στο σταθμό Λειανοκλαδίου, είτε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε Νοσοκομείο της Λάρισας, είτε έχουν επιστρέψει ήδη στα σπίτια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση