Σιωπηρή διαμαρτυρία σήμερα στη Λαμία για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:52 Σιωπηρή διαμαρτυρία σήμερα στη Λαμία για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών

Από φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενους, συλλογικότητες…

Στους δρόμους θα βρεθούν σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 οι πολίτες της Λαμίας και της Φθιώτιδας, συμμετέχοντας στο κάλεσμα φοιτητών, εργαζομένων και συλλογικοτήτων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με ένα διαφορετικό τρόπο για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στις 18:30’ οι Φοιτητές Λαμίας έχουν καλέσει σε σιωπηρή διαμαρτυρία στο Σταθμό των τραίνων στη Λαμία.

Στις 19:00’ θα ακολουθήσει συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου. Στις συγκεντρώσεις συμμετέχει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας ζητώντας να μην περάσει η συγκάλυψη και να αποδοθούν οι ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση. Συμμετέχει επίσης, το ΔΣ του Τοπικού Παραρτήματος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Φθιώτιδας (Η ΕΝΟΤΗΤΑ).

Στις 19:00’ επίσης υπάρχει το κάλεσμα από τη συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους στη Φθιώτιδα», με συγκέντρωση στην αρχή της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου.

«Συμμετέχουμε στην σιωπηρή διαμαρτυρία (με κεριά) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Πάρκου (αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου) στη Λαμία», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Αύριο στις 20:00’ τέλος υπάρχει και η συγκέντρωση «Ένα κεράκι για τους αγγέλους!!! Τέμπη 1-3-2023», που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας.

«Ας στείλουμε μια εικόνα αλληλεγγύης στους τραυματίες ,στους χαροκαμένους γονείς και ας ευχηθούμε οι μανάδες που βρίσκονται στον ουρανό να αγκαλιάσουν τα παιδιά που ανεβαίνουν εκεί. Δεν θα ακουστούν συνθήματα και δεν θα πάρει κανένας τον λόγο. Ούτε δικαστές είμαστε να δικάσουμε κάποιον. Ένα κερί αναμμένο ο καθένας για τους ανθρώπους που έφυγαν», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση