Πολύς κόσμος στην «16η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 07:50 Πολύς κόσμος στην «16η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στη Λαμία

Συμμετείχαν 35 επιχειρήσεις αναζητώντας 1.300 άτομα προσωπικό!...

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η «16η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 το μεσημέρι στη Λαμία.

Η ανταπόκριση του κόσμου που αναζητεί εργασία, ήταν πολύ μεγάλη αξιοποιώντας τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων με 1.300 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το Διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, σε όσες πόλεις έχουν πάει η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής 115.000 άνθρωποι να βρουν δουλειά.

«Η ‘’Ημέρα Καριέρας’’ είναι από τα βασικά εργαλεία στην προσπάθεια μας να είμαστε φορέας της απασχόλησης και να βρίσκουμε δουλειά στον κόσμο», σημείωσε ο κ. Πρωτοψάλτης μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που τόνισε κι εκείνος με τη σειρά του την ανάγκη αυτής της σύζευξης μεταξύ όσων ψάχνουν για δουλειά με αυτούς που ψάχνουν για προσωπικό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση