Δελφοί: Περιπλανηθείτε στον "Ομφαλό της Γής" με την πιο προηγμένη κάμερα στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ Up Stories

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 11:30 Δελφοί: Περιπλανηθείτε στον "Ομφαλό της Γής" με την πιο προηγμένη κάμερα στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ Up Stories

Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηματίζεται ανάμεσα σε δύο θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το πανελλήνιο ιερό των Δελφών και το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.

Οι Δελφοί ήταν ο ομφαλός της γης, όπου, σύμφωνα με τη μυθολογία, συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας από τα άκρα του σύμπαντος για να βρει το κέντρο του κόσμου, και για πολλούς αιώνες αποτελούσαν το πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο και το σύμβολο της ενότητας του αρχαίου ελληνισμού.

Η ομάδα Up Stories σας ξεναγεί στον ομφαλό της γης με την βοήθεια της πιο τεχνολογικά προηγμένης κάμερας στον κόσμο.

Απολαύστε μέσα από την οθόνης σας την πιο ρεαλιστική ξενάγηση που έχει γίνει μέχρι σήμερα ενός εκ των σπουδαιότερων μνημείων του κόσμου.

Δείτε να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας ο θησαυρός των Αθηναίων, το γλυπτό "ο ομφαλός της γής", ο Τρίποδας των Πλαταιών, το αρχαίο θέατρο των Δελφών καθώς και ο επιβλητικός Ναός του Απόλλωνα.

Μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία για τα μάτια σας μόνο.

Δείτε βίντεο της ομάδας Up Stories:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση