Φόρος τιμής από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας στους νεκρούς των Τεμπών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:16 Φόρος τιμής από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας στους νεκρούς των Τεμπών (ΦΩΤΟ)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή διοργανώθηκε από τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Λαμίας το Σάββατο (11/03/2023) προκειμένου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού συμβάντος των Τεμπών.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, πλήθος μαθητών συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου υπό την επίβλεψη εκπαιδευτικών και γονιών σχημάτισαν ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" ανάβοντας κεράκια, ενώ στη συνέχεια πέταξαν ιπτάμενα φαναράκια προς τον ουρανό συμβολίζοντας τις ψυχές των άτυχων συνανθρώπων μας που έφυγαν με τόσο τραγικό τρόπο.

Ακολούθησε έπαρση της Ελληνικής σημαίας, ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος από τους παρευρισκόμενους ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των νεκρών.

Η τελετή έκλεισε με την ευχή όλων να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοια τραγωδία.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση