7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας: Τα χρώματα της φύσης ζωντανεύουν!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 11:02 7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας: Τα χρώματα της φύσης ζωντανεύουν!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας, η οποία φέτος διανύει την 7η επιτυχημένη χρονιά της.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική δραστηριότητα της δυτικής Λαμίας, η οποία έχει γίνει θεσμός πια τόσο με την ποικιλία και τις τιμές των εκθεμάτων όσο και με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις παράλληλες δράσεις που τη συνοδεύουν, προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Διοργανώνεται από τους συλλόγους της Τ.Κ. Σταυρού Λαμίας, και συγκεκριμένα τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Σταυρού, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ» και τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο ΣΣ Λιανοκλαδίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδος και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, ενώ φέτος ξεχωριστή παρουσία θα έχει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Νέας Βράχας στο www.neavracha.gr/anthokomiki

Όπως κάθε χρόνο η έκθεση διοργανώνεται στην πλατεία Νέας Βράχας στον Σταυρό Λαμίας το πιο κοντινό στην Πρωτομαγιά τριήμερο. Φέτος η έκθεση θα έχει ανοιχτές τις πύλες της για το κοινό από 28 Απριλίου μέχρι και 1 Μαΐου.

Εκθέτες μπορούν να είναι όλοι οι επαγγελματίες το αντικείμενο των οποίων κινείται στο χώρο της Ανθοκομίας σε όλα τα στάδιά της. Από την παραγωγή (είτε λουλουδιών είτε παραγώγων), μέχρι την εμπορία, την μεταποίηση και την διακίνησή τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές κατηγορίες επαγγελματιών όπως φυτώρια, ανθοπωλεία, αγροτικά προϊόντα, είδη κήπου, διαμόρφωση κήπου, εμπόρους γεωργικών εργαλείων, εμπόρους μελισσοκομικών προϊόντων και παραγωγούς μελιού κ.α.

Η Έκθεση είναι μια ευκαιρία για τον κάθε επαγγελματία να προωθήσει τα προϊόντα του και να αυξήσει εκθετικά τις πωλήσεις του, κάνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές γνωριμίες που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει την επιχείρησή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εκθέτες της περσινής έκθεσης, πριν τη λήξη της, εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής για τη φετινή.

Καλούμε τους επαγγελματίες του χώρου να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους και να διευκρινιστεί η οποιαδήποτε απορία τους.

Τρόπους επικοινωνίας, λεπτομέρειες, φόρμα συμμετοχής, όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να δείτε στη σελίδα: www.neavracha.gr/anthokomiki

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Βασικό χαρακτηριστικό της Έκθεσης είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που λειτουργούν σαν πόλος έλξης για το κοινό, το οποίο μέχρι τώρα την έχει αγκαλιάσει και την υποστηρίζει με το θερμότερο τρόπο. Ήδη έχει πάρει μορφή το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο και φέτος
χαρακτηρίζεται από την ποικιλία και την ποιότητά του. Κάθε ημέρα υπάρχει συναυλιακή εκδήλωση με μουσικούς που καλύπτουν κάθε μουσική σχολή.

  • Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στην παράδοσή μας και θα μας κρατήσει συντροφιά ο Νίκος Φιλιππίδης και η κομπανία του, παρέα με τον Σάκη Καρακώστα και το Δημήτρη Ρούσκα.
  • Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τον Χρήστο Νικολόπουλο με το μπουζούκι του και την ορχήστρα του να συντροφεύουν τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου στο τραγούδι.
  • Την τρίτη ημέρα οι καθηγητές του ωδείου Opus Arte θα μας ταξιδέψουν στην σύγχρονη ελληνική ροκ και ποπ μουσική.
  • Την τέταρτη ημέρα ο Δημήτρης Κουτής, ο Χρήστος Κίσσας, η Μαρίνα Χατζή και η παρέα τους θα μας χαρίσουν μια παραδοσιακή πρωτομαγιά, για να θυμηθούνε οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι.

Φυσικά πέρα από τις συναυλίες θα υπάρχει και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με συμμετοχές έκπληξη!

Λεπτομέρειες για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί προς το παρόν μπορείτε να βρίσκετε στη σελίδα: www.neavracha.gr/anthokomiki

Δυνατότητα Διαφήμισης

Η Έκθεση κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Τόσο από τα δικά μας στοιχεία, όσο κι από τον απολογισμό των εκθετών της περσινής 6 ης Ανθοκομικής Έκθεσης, διαπιστώσαμε ότι είχαμε πάνω από 8.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ για φέτος η εκτίμησή μας είναι ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις 10.000.

Η μεγάλη αυτή εμπορική δραστηριότητα θεωρείται ένας από τους πλέον κατάλληλους χώρους για να προβληθεί ο επαγγελματίας που θα ήθελε να προωθήσει την επιχείρησή του ή τις υπηρεσίες του.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή για να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί την καταλληλότερη μορφή χορηγίας για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, που θα αποδώσει τα μέγιστα και στις δύο πλευρές.

Πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: www.neavracha.gr/simmetohi

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, σας καλούμε να συμμετέχετε με οποιοδήποτε τρόπο στην 7η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού Λαμίας.

Ελάτε να ζωντανέψουμε τα χρώματα της φύσης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση