Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 17:20 Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός…

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.

Θέμα της ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΑΣΥΦ για το 2022, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου: «Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίστηκε με την ανάλυση των κυριότερων επιτευγμάτων του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2022 από τον Πρόεδρο και τέλος η λεπτομερής και διεξοδική ανάλυση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού - Ισολογισμού για το χρονικό διάστημα από την 01-01-2022 έως και την 31-12-2022, από τον Γενικό Γραμματέα. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το ψήφισμα αυτής».

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, ο βοηθός ΓΕΠΑΔ Αστυνομικός Διευθυντής, Δημήτριος Φούρλας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Βοιωτίας, Ζάχος Καρακώστας και Νίκος Γιαννούλης αντίστοιχα και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Γιώργος Μπράνης.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο ταμίας Γιώργος Κουλιάκης και ο Εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας», Λάμπρος Μητσικός, που μίλησαν και για τις τελευταίες συνδικαλιστικές δράσεις της Ομοσπονδίας, αλλά και για τις σημαντικές παροχές του Ιδρύματος.

Μετά το πέρας των εργασιών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της αγιοβασιλόπιτας με εγκάρδιες ευχές για μια καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση