Ημερίδα για την «Ελληνική Επιχειρηματική Εξωστρέφεια και Εξαγωγικές Διαδικασίες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 09:08 Ημερίδα για την «Ελληνική Επιχειρηματική Εξωστρέφεια και Εξαγωγικές Διαδικασίες»

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της υποστήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτή, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE) εκπαιδευτική ημερίδα.

Θέμα της, «Ελληνική Επιχειρηματική Εξωστρέφεια και Εξαγωγικές Διαδικασίες».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, και ώρα 17:30μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας (Λεωνίδου 9-11).

Εισηγητής στην εν λόγω ημερίδα είναι ο Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του EnterpriseGreece. 

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι υφιστάμενοι και εν δυνάμει εξαγωγείς για το πλέγμα των ενεργειών που καθορίζουν μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση