Κλέφτες «σήκωσαν» τον ηλεκτροκινητήρα του ΤΟΕΒ Ανθήλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 08:01 Κλέφτες «σήκωσαν» τον ηλεκτροκινητήρα του ΤΟΕΒ Ανθήλης

Δεν άφησαν τίποτα οι «γνωστοί - άγνωστοι»…

Νέο «πλιάτσικο» πραγματοποίησαν οι γνωστοί - άγνωστοι στην αγροτική περιοχή της Ανθήλης, βάζοντας στο μάτι τον ηλεκτροκινητήρα του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ).

Οι δράστες διέλυσαν στην κυριολεξία την πόρτα του οικίσκου που βρίσκεται πλησίον του παλιού εκκοκκιστηρίου και ξήλωσαν το μοτέρ που τροφοδοτεί με νερό το δίκτυο άρδευσης, ισχύος 50 Hp, μαζί με τη βάση στήριξης κεφαλής του κινητήρα, αλλά και το κεντρικό καλώδιο παροχής μήκους περίπου 8 μέτρων!

Η ζημιά είναι σημαντική καθώς πέρα από το κόστος των μηχανημάτων, οι κλέφτες έκαναν ζημιά και στον υπόλοιπο χώρο, που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του νερού.

Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που ξεκίνησε τη συγκέντρωση στοιχείων, εξετάζοντας και υλικό από κάμερες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση