Ζευγάρι εισέβαλε σε κατάστημα και λήστεψε ηλικιωμένο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 08:17 Ζευγάρι εισέβαλε σε κατάστημα και λήστεψε ηλικιωμένο

Συνελήφθη η γυναίκα ενώ ταυτοποιήθηκε και ο άνδρας…

Συνελήφθη τη Δευτέρα (13-03-2023) το βράδυ στη Χαλκίδα Ευβοίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μια 22χρονη για ληστεία.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, πρωινές ώρες της Κυριακής (12-3-2023) η συλληφθείσα εισέβαλε μαζί με έναν ακόμη άνδρα σε χρωματοπωλείο σε περιοχή της Χαλκίδας με σκοπό τη ληστεία.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ακινητοποίησε με τη βία τον 86χρονο ιδιοκτήτη, ρίχνοντας τον στο πάτωμα και εκείνη του αφαίρεσε από το παντελόνι το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας που ενήργησε την προανάκριση, εξιχνίασε άμεσα την ληστεία, με τη σύλληψη της 22χρονης και την ταυτοποίηση του συνεργού της, σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση