Παρέμβαση Κοτρωνιά με αφορμή τις φήμες περί ιδιωτικοποίησης του νερού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 10:23 Παρέμβαση Κοτρωνιά με αφορμή τις φήμες περί ιδιωτικοποίησης του νερού

Μετά από συντονισμένη παρέμβαση του βουλευτή Γιώργου Κοτρωνιά, της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας προχώρησε στις απαραίτητες διευκρινίσεις και διορθώσεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου ώστε να μην μείνει η παραμικρή εντύπωση ότι η Κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε οποιασδήποτε μορφής ιδιωτικοποίηση του νερού.

Οι δε συνενώσεις μεταξύ των Δ.Ε.Υ.Α. θα είναι προαιρετικές και θα γίνονται μετά από εισήγηση της Κ.Ε.Δ.Ε. και Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στον Υπουργό Περιβάλλοντος.

Ο Υπουργός κατά τη συνάντηση τόνισε ότι, δεν υπήρχε καμία πρόθεση ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης του νερού, το οποίο είναι ένα κοινωνικό αγαθό και ότι με τις διευκρινίσεις και επισημάνσεις μέσα στο νομοσχέδιο δεν θα μείνει σε κανέναν ούτε η παραμικρή αμφιβολία περί αυτού.

Ο βουλευτής εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιτυχή έκβαση της κίνησης και της παρέμβασης αυτής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση