Τέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» - 7χρονος επέστρεφε από θεραπεία καρκίνου, πώς βγήκε από το τρένο και σώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 08:08 Τέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» - 7χρονος επέστρεφε από θεραπεία καρκίνου, πώς βγήκε από το τρένο και σώθηκε (φωτο intime)

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους, ήταν και ένας 7χρονος ο οποίος επέβαινε στην αμαξοστοιχία με τον πατέρα του.

Ο 7χρονος επέστρεφε με τον πατέρα του μετά από θεραπεία καρκίνου στην οποία υποβάλλεται και ταξίδευε με το Intercity 62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δε μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε»

Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε στο Live News και περιέγραψε πώς κατάφερε να σωθούν στα Τέμπη, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως το παιδί σώθηκε από θαύμα. «Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι. Βγήκαμε από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπορέσαμε και βγήκαμε. Βγήκαμε από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαμε λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του».

Ο πατέρας του μικρού αγοριού μετέφερε πως το παιδί έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει και πως μπορεί να νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν. «Το λέει το παιδί ,το αναφέρει, οτι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε στα Τέμπη», δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση