Συμμετέχει στη σημερινή απεργία η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 09:30 Συμμετέχει στη σημερινή απεργία η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου…

Διαβάστε την ανακοίνωση - κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Φθιώτιδας για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση:

«Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους.

Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, που στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι.

Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών.

Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ν. Φθ/δας καλεί όλους τους Επαγγελματίες-Βιοτέχνες-Εμπόρους-συνταξιούχους-φοιτητές-ανέργους-μαθητές και

όλη την κοινωνία της Φθιώτιδας σε καθολική και δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, ώστε να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών ατιμώρητο και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται.

Συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην πλατεία Διάκου.

Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των ΝΕΩΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση