«Αντίο μεγάλε Μίμη…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 09:38 «Αντίο μεγάλε Μίμη…»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας για το θάνατο του μεγάλου ποδοσφαιριστή Μίμη Παπαϊωάννου…

«Η ΕΠΣ Φθιώτιδας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Μίμη Παπαϊωάννου.

Η είδηση του θανάτου του Μίμη Παπαϊωάννου, σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και μαζί με τους οικείους του και την οικογένεια της ΑΕΚ, πενθεί το όλο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ακέραιος χαρακτήρας του, το απαράμιλλο ήθος του και οι ποδοσφαιρικές του αρετές, ήταν γνωστές ανά το πανελλήνιο και έτυχαν αναγνώρισης από όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας ήταν ο σημαιοφόρος της χώρας μας στην Ευρώπη, και μετέπειτα στην Αμερική όπου αγωνίστηκε στον Παγκύπριο Νέας Υόρκης.

Ένας άνθρωπος ο οποίος πέραν του ποδοσφαίρου, διακρίθηκε  και για τις καλλιτεχνικές του δεξιότητες, αφού υπήρξε τραγουδιστής και ερμήνευσε τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας της ΑΕΚ.

Αντίο Μεγάλε Μίμη»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση