«Τα Πάντα Όλα»: Η ταινία που σάρωσε στα Όσκαρ τώρα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 12:19 «Τα Πάντα Όλα»: Η ταινία που σάρωσε στα Όσκαρ τώρα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

«SCREAM VI», «Μούμιες», «Τα Πάντα Όλα» και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας έρχεται η μεγάλη επιστροφή του «Scream», για έκτη φορά, της σειρας ταινιών τρόμου που έγραψαν ιστορία!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το «Τα Πάντα Όλα» η ταινία των Νταν Κουάν και Ντάνιελ Σέινερτ σάρωσε στην απονομή, κερδίζοντας επτά βραβεία. Η αντισυμβατική κωμωδία κέρδισε τα περίβλεπτα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας και εξασφαλίζοντας συνολικά 7 αγαλματίδια στην 95η τελετή απονομής.

Και το Σάββατο και την Κυριακή προβάλλονται η παιδικές ταινίες «Μούμιες» και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» στην άιθουσα 1 και 2 αντίστοιχα, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «SCREAM VI».

Οι προβολές των «SCREAM VI», «Μούμιες», «Τα Πάντα Όλα» και «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» ξεκινούν από την Πέμπτη (16/3).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 «SCREAM VI»

Περίληψη
Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Σκηνοθεσία: Τάιλερ Τζίλετ, Ματ Μπετινέλι-Όλπιν
Ηθοποιοί: Μέισον Γκούντινγκ, Μελίσα Μπαρέρα, Κόρτνεϊ Κοξ, Τζάζμιν Σαβόι Μπράουν, Χέιντεν Πανετιέρ, Ντέβιν Νεκόντα, Τζος Σεγκάρα, Τόνι Ρεβολόρι, Τζένα Ορτέγα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Μούμιες»

Περίληψη
την Αίγυπτο, στα έγκατα της γης, υπάρχει μια πόλη γεμάτη μούμιες ηλικίας 3000 ετών. Με αυτοκρατορική εντολή, η πριγκίπισσα Νέφερ πρέπει να παντρευτεί τον Τουτ, αλλά κανείς τους δεν θέλει να το κάνει: η Νέφερ ποθεί την ελευθερία της και ο Τουτ είναι αλλεργικός στη δέσμευση. Όμως, οι επιθυμίες των Θεών είναι αναπόφευκτες και ο Τουτ θα πρέπει να παντρευτεί τη Νέφερ σε μόλις επτά ημέρες, φέρνοντας στο γάμο το αρχαίο δαχτυλίδι που του χάρισε ο Φαραώ.

Σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Everything Everywhere All at Once»

Περίληψη
Η Έβελιν, μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.

Σκηνοθεσία: Dan Kwan & Daniel Scheinert
Ηθοποιοί: James Hong, Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα»

Περίληψη
Η ζωή κυλάει ειρηνικά στον Γιόλκο, ένα όμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας, όταν ο πληθυσμός απειλείται από την οργή του Ποσειδώνα. Ένα νεαρό περιπετειώδες ποντίκι και η γάτα που την υιοθέτησε θα βοηθήσουν άθελά τους τον γέρο Ιάσωνα και τους Αργοναύτες του στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη. Αλλά πολύ περισσότερο από ένα χέρι βοήθειας, η επιχείρηση θα τους φέρει τελικά να αντιμετωπίσουν τα πιο επικίνδυνα μυθικά πλάσματα της μυθολογίας και να ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους για αυτά.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό, Έρικ Τοστί, Ζαν-Φρανσουά Τοστί

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «SCREAM VI» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Μούμιες» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 1
  • «Τα Πάντα Όλα» στις 20:30 στην Αίθουσα 2
  • «Αργοναύτες: Η Οργή Του Ποσειδώνα» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση