Στο Μπράλο η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό ξανά"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 13:18 Στο Μπράλο η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό ξανά"

Στην κεντρική πλατεία Μπράλου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ "Κυριακή στο χωριό ξανά", το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30π.μ.

Το δελτίο τύπου:

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωστής Ζαφειράκης με την παρέα του θα περιηγηθούν στα σοκάκια του Μπράλου και στην ιστορία του, θα συστηθούν με τον τόπο μας, θα δουν τα αξιοθέατά μας, θα μάθουν τα παραδοσιακά τραγούδια, τους χορούς και τα έθιμά μας, θα δοκιμάσουν τοπικές συνταγές, μα το κυριότερο θα γνωρίσουν τους ανθρώπους μας και την πηγαία φιλοξενία μας.

Πρόκειται για μία άριστη ευκαιρία να προβληθεί στο πανελλήνιο η όμορφη περιοχή μας και ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας. Στηρίζουμε κάθε δράση και πρωτοβουλία, που αποσκοπεί στην ανάδειξη των χωριών μας και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Ελάτε να δείτε από κοντά πως γίνεται ένα τηλεοπτικό γύρισμα και να αποτελέσετε κομμάτι της συλλογικής μας προσπάθειας.

Ραντεβού στο Μπράλο. Σας περιμένουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση