Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 09:20 Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Στα λευκά πολλά ημιορεινά και ορεινά χωριά της Λαμίας και της δυτικής Φθιώτιδας.

Η χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, όπου αρκετά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας ντύθηκαν στα λευκά.

Από το πρωί της Παρασκευής χιονίζει προς Δομοκό, προς Μπράλο και προς Καρπενήσι από τον Τυμφρηστό και πάνω. Ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

(πρωινή φώτο απότο δρόμο προς Καστανιά Υπάτης)

Από τις 8:00΄ το πρωί άρχισε να χιονίζει και στην Υπάτη, ενώ στα λευκά είναι όλα τα ορεινά χωριά της Υπάτης, καθώς επίσης η Οίτη και Παύλιανη, όπου επιχειρούν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων.

Χιονισμένα και πολλά χωριά της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης.

Από την πλευρά του Δομοκού χιονίζει από τα "δίδυμα πρατήρια" και πάνω. ο δρόμος είναι καθαρός ωστόσο το χει στρώσει πέριξ.

Χιονισμένη και η Αγία Αιακτερίνη στην παλιά εθνική Λαμίας - Λαρίσης.

Η χιονόπτωση είναι και προς τα χωριά του Παλαμά μέχρι την Ανάβρα (Γούρα) και από την πλευρά του Δομοκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση