Τέμπη: Προθεσμία για τις 24 Μαρτίου πήρε ο 2ος σταθμάρχης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 11:43 Τέμπη: Προθεσμία για τις 24 Μαρτίου πήρε ο 2ος σταθμάρχης

Προθεσμία να απολογηθεί σε πέντε ημέρες έλαβε ένας από τους δύο σταθμάρχες Λάρισας που ήταν στην απογευματινή βάρδια την ημέρα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως ο 2ος σταθμάρχης είχε βάρδια στη Λάρισα μέχρι τις 11 το βράδυ, αλλά, όπως έγινε γνωστό, έφυγε νωρίτερα από το πόστο του.

Πρόκειται για τον σταθμάρχη που εργάζεται με σύμβαση αορίστου, ο οποίος εμφανίστηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Η απολογία του αναμένεται στις 24 Μαρτίου.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σε λίγο ο συμβασιούχος σταθμάρχης και περίπου στις 12:00 αναμένεται να εμφανιστεί και ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Τόσο οι δύο σταθμάρχες, όσο και ο επιθεωρητής αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, καθώς επίσης για ανθρωποκτονίες και βαριές σωματικές από αμέλεια κατά συρροήν.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση