Σεμινάριο επιμόρφωσης από την 5η ΥΠΕ για το προσωπικό των Κέντρων Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 13:25 Σεμινάριο επιμόρφωσης από την 5η ΥΠΕ για το προσωπικό των Κέντρων Υγείας

Αφορά την Άμεση Υποστήριξη της Ζωής (ImmediateLifeSupport – ILS)…

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων επιμόρφωσης του Ιατρικού προσωπικού των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητάς της,  θα διενεργήσει σειρά σεμιναρίων Άμεσης Υποστήριξης της Ζωής (ImmediateLifeSupport – ILS).

Το σεμινάριο, που είναι επιδοτούμενο 100% από την 5η ΥΠΕ, όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν θα πραγματοποιηθούν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς το σεμινάριο λαμβάνουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό που τους χαρακτηρίζει ως εκπαιδευμένους ανανήπτες ΙLS (ΙLS Providers), το οποίο έχει χρονική ισχύ 3 ετών.

Για το συντονισμό του σεμιναρίου  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην 5η ΥΠΕ, του Διοικητή της Φώτη Σερέτη και του Υποδιοικητή της Ηλία Τσιαούση με τον  εκπρόσωπο των εκπαιδευτών του προγράμματος Χ. Παρίση, Στρατιωτικό Ιατρό Καρδιολόγο.

Ο κ. Σερέτης ευχαριστεί τον Διευθυντή του 404 ΣΝΛ, Γενικό Αρχίατρο Χρ. Αντωνίου για τη συνεργασία του και τη συνεισφορά του στην υλοποίηση του σεμιναρίου.

Ως πρώτη ημερομηνία διενέργειας του σεμιναρίου έχει οριστεί η 26η Μαρτίου 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση