Δήμος Στυλίδας: Συναντήσεις ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER 2023-2027

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 18:46 Δήμος Στυλίδας: Συναντήσεις  ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER 2023-2027

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου σε Πελασγία και Στυλίδα…

Ο Δήμος Στυλίδας σε συνεργασία με την ΟΤΔ «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στο πλαίσιο προετοιμασίας του νέου προγράμματος LEADER προγραμματίζουν τις εξής ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις στον Δήμο Στυλίδας, ως περιοχή παρέμβασης του υπό διαμόρφωση τοπικού προγράμματος, με εκπροσώπους δημόσιων φορέων, επιχειρήσεων, κοινωνικών επιχειρήσεων-φορέων, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών συλλόγων, με ιδιώτες, νέους , γυναίκες, ανέργους, κα.

• Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30’ στην Αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Πελασγίας.

• Την Τετάρτη 22 Μαρτίου2023 και ώρα 12:30’ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.

«Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους και εν δυνάμει ωφελούμενους στις ενημερωτικές αυτές συναντήσεις που αποσκοπούν στην ενημέρωση για τις ευκαιρίες και ωφέλειες από την εφαρμογή του νέου προγράμματος καθώς και τη μέγιστη απορρόφηση και αξιοποίηση των  διαθέσιμων εργαλείων της δράσης: ‘’Σχεδιασμός της Τοπικής Στρατηγικής και του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας’’», αναφέρει η ανακοίνωση - πρόσκληση του Δήμου Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση