Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο - Υποχώρησαν κάποια οιδήματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 11:07 Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο - Υποχώρησαν κάποια οιδήματα

Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού συνεχίζει να παλεύει.

Ο 20χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι μετά τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Από εκείνη τη μέρα στις 28 Φεβρουαρίου ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Τώρα υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας καθώς κάποιοι δείκτες παρουσίασαν βελτίωση και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Kάποια οιδήματα παρουσίασαν μερική υποχώρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είχε πει πριν μερικές μερες η μητέρα του 20χρονου στο Mega.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση