Σε δύσβατο μονοπάτι των Μετεώρων βρέθηκε το σώμα 35χρονου μοτοσυκλετιστή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 11:30 Σε δύσβατο μονοπάτι των Μετεώρων βρέθηκε το σώμα 35χρονου μοτοσυκλετιστή

Τον αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι και μοναχός εντόπισε τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Μονής Αγίας Τριάδας…

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα (21/3) το πρωί 35χρονος άνδρας, κοντά σε μονοπάτι, δίπλα από την ιερά μονή Αγίας Τριάδας Μετεώρων.

Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε σε Α.Τ. της Αθήνας, σύμφωνα με το trikalaola.gr και ομάδα αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας με επικεφαλής τον διοικητή, Αντυπύραχο Βασίλη Παπαγεωργίου μετέβησαν κάτω από το μονοπάτι, μετά από πληροφορία που είχαν από μοναχό της μονής ότι υπάρχει στο πάρκινγκ της μονής η μηχανή του και το μπουφάν του άτυχου άνδρα.

Αφού εντοπίστηκε, αυτή τη στιγμή επιχειρείται η ανάσυρση της σορού με τη συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου θα την παραλάβει για να γίνει η περαιτέρω διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Από την Αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα κι αυτό της αυτοκτονίας.

(Το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος άνδρας)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση