Λαμία: Οι διαρρήκτες των ταξί "ξαναχτύπησαν" - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 07:44 Λαμία: Οι διαρρήκτες των ταξί "ξαναχτύπησαν" - Δείτε εικόνες

«Δεν αφήνουμε χρήματα μέσα στο ταξί. Η ζημιά που προκαλούν ειναι μεγάλη, χωρίς κανένα λόγο ουσιαστικά...», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών ραδιοταξί Λαμίας.

Οι διαρρήξεις αυτοκινήτων τη νύχτα ειναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην πόλη της Λαμίας, ωστόσο τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/3) οι γνωστοί - άγνωστοι ξαναχτύπησαν δυο ταξί στη νότια πλευρά της πόλης.

Το ένα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Καβάφη, ενώ το άλλο ήταν μέσα στην πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Δαμάστας.

Οι διαρρήκτες στη μια περίπτωση έσπασαν το φινιστρίνι της πίσω πόρτας, ενώ στην άλλη διέρρηξαν την κλειδαριά και το τζάμι της μπροστινής πόρτας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του LamiaReport που ακολουθούν.

«Επειδή παλαιότερα είχαμε πολλές διαρρήξεις κανένας συνάδελφος δεν αφήνει πλέον χρήματα, ούτε τα κέρματα, μέσα στο αυτοκίνητο. Η ζημιά που προκαλούν οι διαρρήκτες ειναι μεγάλη για τον ιδιοκτήτη, χωρίς κανένα λόγο ουσιαστικά...», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών ραδιοταξί Λαμίας Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, ο οποίος ζητά από τους πολίτες εάν γνωρίζουν κάτι για τις διαρρήξεις ή δουν κάτι ύποπτο να ενημερώσουν την αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση