Πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο στα Γαλανέικα; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 07:46 Πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο στα Γαλανέικα; - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Όπως μας ενημέρωσαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαμιέων Δημήτρης Μπεσλεμές και Γιάννης Ζωγράφος, οι οποίοι πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023, μέσα στο επόμενο δίμηνο οι Λαμιώτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Αυτή τη στιγμή, ανακατασκευάζονται πλήρως οι κερκίδες και τα αποδυτήρια και οι τελευταίες εργασίες που γίνονται αφορούν στην τοποθέτηση περιμετρικού καναλιού για την απορροή ομβρίων, ενώ ως το τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται το εξωτερικό περιμετρικό τοιχίο και η ασφαλτόστρωση του ταρτάν πριν το Πάσχα.

Μένει να τοποθετηθεί ο τάπητας του στίβου, εργασία η οποία, επειδή χρειάζεται ένα μήνα με καλό καιρό, έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το μήνα Μάιο για να αυξηθεί η θερμοκρασία και να αποφευχθούν οι βροχοπτώσεις.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την πρωινή αυτοψία των δύο Αντιδημάρχων στο γήπεδο των Γαλανέικων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση