Δέκα χρόνια Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 09:59 Δέκα χρόνια Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας

Εκδήλωση στη μνήμη του πρόωρα χαμένου Γιάννη Αλμπάνη…

Το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» κλείνει 10 χρόνια ζωής στις 27 Μαρτίου 2023 και τα μέλη του διοργανώνουν εκδήλωση την οποία αφιερώνουν στη μνήμη του Γιάννη Αλμπάνη, που έφυγε στα 57 του χρόνια από τη ζωή στις 5 Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν ο Γιάννης είχε την ιδέα να πραγματοποιήσουν μια τέτοια εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την πρώτη ανοιχτή συνέλευση για αυτό και αποφάσισαν να την πραγματοποιήσουν.

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 8μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11.

«Μέσα από αυτή θέλουμε να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό της 10χρονης πορείας μας και να αναδείξουμε την ανεκτίμητη προσφορά του Γιάννη», σημειώνουν τα μέλη του «Κάστρου».

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, φορείς και εθελοντές (και από άλλες πόλεις) με τους οποίους τόσα χρόνια υπήρχε συνεχής επικοινωνία για κοινές δράσεις, καθώς και παραγωγοί που συνεργάστηκαν με την Κίνηση.

«Επιδίωξή μας είναι να κατατεθούν απόψεις τόσο για το παρελθόν, όσο και για τα σημερινά προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και για την πολύχρονη συνεργασία όλων μας, στην οποία η συμβολή και η αφοσίωση του Γιάννη ήταν καθοριστική», καταλήγει το ενημερωτικό της συντονιστικής ομάδας, με τη σημείωση ότι το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα οριστικοποιηθεί, με βάση και τις δηλώσεις συμμετοχής και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση