Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας από την Αταλάντη: «Φτιάχνω το μνήμα όπως θα της άρεσε»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 07:48 Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας από την Αταλάντη: «Φτιάχνω το μνήμα όπως θα της άρεσε»

Η 28χρονη Ελπίδα Χούπα από την Αταλάντη, βρισκόταν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια του μοιραίου Intercity 62 και σκοτώθηκε στα Τέμπη. Οι γονείς και ο αδερφός της, ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος…

Η Ελπίδα Χούπα ήταν αρχικά στη λίστα με τους αγνοούμενους, όμως δυο μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, η σορός της ταυτοποιήθηκε. Σχεδόν ένα μήνα μετά, οι γονείς και ο αδερφός της, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Με τον πατέρα της αδικοχαμένης 28χρονης να κάνει νέες δηλώσεις και να συγκλονίζει. Όπως λέει φτιάχνει ο ίδιος με τα χέρια του, το μνήμα του παιδιού του. Στο σπίτι από εκείνη την εφιαλτική νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου οι λέξεις βγαίνουν δύσκολα από τα στόματα όλων και ο ψυχικός πόνος εναλλάσσεται με την απελπισία.

Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 φανερά συγκινημένος για τον άδικο χαμό της κόρης του. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, το μνημόσυνο της νεαρής κοπέλας θα γίνει την 1η Απριλίου και το μνήμα, το φτιάχνει μόνος του, όπως θα άρεσε στην κόρη του. 

Με σπασμένη φωνή αναφέρει: “ξέρω τα γούστα της και το φτιάχνω εγώ. Έτσι όπως καταντήσαμε, φτιάχνω το μνήμα του παιδιού μου… Δεν είναι μόνο δύσκολο, είναι και επώδυνο”.

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι είναι πολύ βαρύ το κλίμα στο σπίτι τους: “έχω μια γυναίκα η οποία κλαίει νυχθημερών. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βραδια. Φέρνουμε σβούρες, να την παρηγορήσω εγώ εκείνη, να παρηγορήσει εκείνη εμένα.”

Φανερά φορτισμένος και ο αδερφός της 28χρονης Ελπίδας που πριν από λίγες μέρες είχε ξεσπάσει τονίζοντας: «Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και να πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να λάβω ως άνθρωπος δεν θα μου δώσει τίποτα την Ελπίδα πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση