Επείγουσα ανακοίνωση - σύσταση από το Δήμο Στυλίδας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:01 Επείγουσα ανακοίνωση - σύσταση από το Δήμο Στυλίδας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Προσοχή σε εργασίες στην ύπαιθρο λόγω των ισχυρών ανέμων…

Επείγουσα ανακοίνωση - σύσταση προς αγρότες, καλλιεργητές και ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας Δήμου Στυλίδας, Δημήτρης Ψάρρης για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Όπως σημειώνει: «Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών ανέμων σε συνδυασμό με τις φετινές κλιματολογικές συνθήκες ( ανομβρία )που μας υποχρεώνει να επιστήσουμε εκ νέου την προσοχή όλων.

Οφείλουμε όλοι να προσαρμόσουμε τις δραστηριότητες μας στις υπάρχουσες συνθήκες και πάντοτε με ΠΡΟΣΟΧΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. 

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων να ενημερώσουν αρμοδίως στον τομέα ευθύνης τους.

Αν αντιληφθούμε φωτιά ή καπνό ή βρεθούμε σε έκτακτη ανάγκη τηλεφωνούμε άμεσα στο 199 ή στο 112 με ή χωρίς σήμα κινητής τηλεφωνίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση