Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κύπρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 11:57 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κύπρου

Από Τετάρτη 29 μέχρι Παρασκευή 31 Μαρτίου…

Από το Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων, ανακοινώθηκε ότι από την Τετάρτη 29/03/2023 έως και την Παρασκευή 31/03/2023 και από ώρα 7:00πμ έως την 19:00μμ περίπου, θα γίνει διακοπή της  κυκλοφορίας τμήματος της οδού Κύπρου Λαμίας.

Αφορά το κομμάτι από την οδό Σμύρνης έως την οδό  Σόλωνος μόνο για το ρεύμα προς Αθήνα, λόγω εργασιών συντήρησης της οδού Κύπρου.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας για τα μεγάλα οχήματα θα γίνεται αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα από το φανάρι της Λεωφόρου Καλυβίων στη διασταύρωση με την οδό Σπ. Μελά και προς την οδό Σπ. Μελά, Σεφέρη,  Βάρναλή, Στ. Μυριβήλη, Πλαστήρα και Μητροπολίτου Δαμασκηνού ή από την οδό  Φραντζή, Ναυπάκτου κλπ. Η κίνηση των μικρών οχημάτων μπορεί να γίνεται και από την  οδό Σμύρνης (στο ύψος των γραμμών με Παπαθανασίου) και στη συνέχεια Σωκράτους. 

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου  να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση