Καμένα Βούρλα: η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία «χρωματίζει» τη φροντίδα της ψυχής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 12:22 Καμένα Βούρλα: η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία «χρωματίζει» τη φροντίδα της ψυχής

Εκδήλωση με τίτλο «Χρώματα Ψυχής» διοργανώνει το Παράρτημα Καμένων Βούρλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 17:30, στο «Twins»  Μανούσου στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το πρόγραμμα:

• «Ψυχική και σωματική αυτοφροντίδα: Βασικά θεμέλια για την πρόληψη και την υγεία μας» - Βερόνικα Χονδροδήμου. Ψυχολόγος – Σωματική ψυχοθεραπεύτρια Πτυχιούχος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Sapienza Ρώμης - Ειδίκευση στη σωματική ψυχοθεραπεία (σχολή Siar PrFerri Ρώμη).

• «Μαμά ογκολογικού» - Ματίνα Κυριάκου. Διατροφολόγος – Συγγραφέας. Πρόεδρος του Συλλόγου «Να θυμάσαι να ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος». Για παιδιά με καρκίνο και άλλες σοβαρές για την υγεία τους ασθένειες.

• «Μουσικά μονοπάτια» - Χρυσόστομος Μαλάτος. Τραγούδια που μιλούν στην ψυχή μας.

Σας περιμένουμε να μιλήσουμε… Να ακούσουμε… Και φεύγοντας να έχουμε τροφή για σκέψη!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση