Μόλις βγήκε από τη φυλακή ξανάπιασε αμέσως «δουλειά»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 12:56 Μόλις βγήκε από τη φυλακή ξανάπιασε αμέσως «δουλειά»!

Έσπαγε τις βιτρίνες και έμπαινε σε καταστήματα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα…

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου «ξανάπιασε» δουλειά 50χρονος από τη Θήβα, γνωστός στις αρχές για διάπραξη κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 50χρονος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους στα μέσα Μαρτίου, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης για κλοπές και 10 μέρες αργότερα ξαναχτύπησε.

Συγκεκριμένα, βραδυνές ώρες της 25ης Μαρτίου πέταξε μάρμαρο σε βιτρίνα υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στις Ερυθρές Αττικής και λίγο αργότερα με τον ίδιο τρόπο αλλά με τσιμεντόλιθο αυτή τη φορά έσπασε τη γυάλινη πόρτα αρτοποιείου για να μπει στο εσωτερικό του προκειμένου να κλέψει. Και στις δύο περιπτώσεις δεν ολοκλήρωσε τις πράξεις του, καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενους και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Τα δύο συμβάντα σημειώθηκαν μεταξύ 11 και 12 το βράδυ του Σαββάτου και λίγο αργότερα η μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της ιδίας Υπηρεσίας, καθώς και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο (πάνω φωτογραφία) που χρησιμοποιούσε για να προσεγγίσει τους στόχους του, το οποίο και κατασχέθηκε, εντόπισαν και κατάσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ επάνω του είχε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 11 εκατοστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, με τις κατηγορίες των αποπειρών κλοπών κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση