Για προεκλογική φιέστα Μητσοτάκη στη Λαμία κάνει λόγο η Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 20:31 Για προεκλογική φιέστα Μητσοτάκη στη Λαμία κάνει λόγο η Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Με την αρωγή της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης…

Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο της της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λαμία:

«Μετά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη και την προεκλογική φιέστα που στήθηκε με την αρωγή της Περιφερειακής και τοπικής διοίκησης, φαίνεται πως ο λαός τη Φθιώτιδας δεν έχει να περιμένει τίποτα από τα δισεκατομμύρια που διαφημίστηκαν στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. Οι επενδύσεις που παρουσιάστηκαν, είναι επί της ουσίας έργα που δεν έρχονται να λύσουν τις ανάγκες του λαού της Φθιώτιδας, αλλά να ενισχύσουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Τέτοια επένδυση είναι η παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ σε επιχειρηματικό όμιλο των ιαματικών πηγών  στα Καμένα Βούλα, άρα καμία αξιοποίηση προς όφελος του λαού, κάνοντας το δικαίωμα στην πρόσβαση στις ιαματικές πηγές εμπόρευμα.

Τέτοια επένδυση είναι η εξαγγελία για την ανέγερση φοιτητικών εστιών στο Πανεπιστήμιο με ΣΔΙΤ, άρα ο λαός να πληρώσει και την δημιουργία των εστιών, αλλά και την επόμενη να καταβάλει ενοίκιο στις εστίες των παιδιών του, κάτι δηλαδή που δεν έρχεται να λύσει την ανάγκη για να υπάρχουν πραγματικά και ουσιαστικά δωρεάν σπουδές σήμερα για του φοιτητές.

Τέτοια επένδυση είναι η ανάπλαση της ΠΕΛ, ενός χώρου δηλαδή που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος του λαού, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, χώρους αναψυχής, αλλά την ίδια ώρα δίνεται στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Τέτοια επένδυση είναι τα εκατομμύρια που θα δοθούν στους σύγχρονους οδικούς άξονες που διαφημίζονται. Είναι οδικοί άξονες, που τους χρυσοπληρώνει ο λαός για να φτιαχτούν και μετά τους χρυσοπληρώνει για να τους χρησιμοποιήσει. Και όταν φτιάχνονται πνίγονται χωριά. Όσο και αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να κάνει το άσπρο μαύρο, ο λαός της Φθιώτιδας έχει πείρα απ’ όλα αυτά.

Την ίδια ώρα βέβαια που διαφημίζονται όλες αυτές οι επενδύσεις, δεν ακούστηκε κουβέντα για το τι θα γίνει με την ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους, που με ευθύνη της κυβέρνησης έχει σταματήσει εδώ και τόσο καιρό η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο. Δεν ακούστηκε κουβέντα για τα αιτήματα που βάζουν οι αγρότες του Νομού μπροστά στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη ακούστηκαν όλα τα υπόλοιπα, εκτός όμως από αυτήν την  πολιτική που γεννά τέτοια εγκλήματα.

Συνεπώς, το κρίσιμο για το λαό δεν είναι να δεχθεί αυτή την πολιτική που έρχεται να εφαρμοστεί για την εξυπηρέτηση των λίγων, με τη γνωστή κατάληξη γι’ αυτόν. Ο λαός έχει πλέον συσσωρευμένη πείρα. Έχουν δοκιμαστεί οι πάντες και τα πάντα, σε διαδοχικά αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα που έφτιαξαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλα κόμματα “μιας χρήσης”. Ο λαός να προσέλθει στις εκλογές με ένα και μόνο κριτήριο: Πως θα αδυνατίσει τα κόμματα που απεργάζονται  αντιλαϊκές πολιτικές και πως θα δυναμώσει το ΚΚΕ. Γιατί με όσο πιο  δυνατό ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση